Coaching en Re-integratie

Bij klachten als overspannenheid en burn-out die er toe hebben geleid dat u zich (gedeeltelijk) ziek heeft moeten melden, kunt u begeleiding nodig hebben van een onafhankelijke derde persoon.

Op het gebied van coaching en re-integratie bied ik hulpverlening vanuit een lange ervaring en deskundigheid, opgedaan zowel in het bedrijfsleven als in mijn eigen praktijk.

Daarnaast kunt u ook denken aan klachten als de gevolgen van een ongeval (binnen het bedrijf, met auto, fiets of anderszins) die we vaak omschrijven als whiplash.

Het kan ook zijn dat u door uw beroep RSI-klachten heeft opgelopen. Of langdurig last heeft van klachten in rug, nek of schouders. Klachten die we nu aanduiden als KANS (Klachten Aan Nek en Schouder). Of pijn op uw borst, of benauwdheid of trillingen in armen of benen.

Ook kan chronische vermoeidheid (CVS; Chronisch VermoeidheidsSyndroom) uw beletten in uw werkzaamheden of privé-activiteiten.

Klachten waarvoor medisch vaak geen duidelijke oorzaak wordt gevonden SOLK (somatisch onverklaarde lichamelijke klachten) maar u wel beperken in uw dagelijkse functioneren.

Bovendien kan er sprake zijn van conflicten met collega’s of leidinggevende en dat u met tegenzin of ‘lood-in-de-schoenen’ naar het werk gaat.

En wanneer u het gevoel heeft dat u niet optimaal kunt functioneren omdat er uitdaging ontbreekt of uw kwaliteiten niet volledig of naar tevredenheid kunt inzetten.